Házhozszállítás GLS
A szállítás munkanapokon történik. A pontos szállítási időt nem lehet befolyásolni, ajánljuk a csomagot a munkahelyére küldeni. Az elküldés napján küldünk Önnek egy e-mailt az elküldés megerősítésével és a csomagszámmal. Kérjük a csomag átvételére készüljön fel, a futár nem tud várni. A kézbesítés csak az utánvét kifizetése, és az átvételi igazolás aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát. A küldemények kibontására kézbesítés előtt nincs lehetőség.

Megrendelés Átutalás/Online Utánvéttel
0 – 9999 Ft 990 Ft 1480 Ft

Csomagküldő – átvevőhely
Ha a kézbesítéskor sérülést vagy hiányosságot észlelt a raklappal kapcsolatban, kérjük hogy csak “kifogással” vegye át a szállítmányt. Elég, ha az átvételi elismervényen feltünteti, hogy a szállítmány “kifogással lett átvéve” és hozzáírja az Ön aláírását. Amennyiben a raklapon szállított termék megsérülne, ez az eljárás segít a panasz megoldásában. Köszönjük!

Megrendelés Átutalás/Online Utánvéttel
0 – 9999 Ft 690 Ft 1180 Ft

Tájékoztató a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fizetés
Online fizetés: fizetés a CIB online rendszerén keresztül. A CIB online fizetési rendszerét használva a legbiztonságosabb módon tud interneten fizetni, miközben az oldalunkon marad. Elfogadott bankkártyák: minden olyan bankkártya, amelyre a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetést. Kivéve: American Express hitelkártya.

Utánvéttel: Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.

Előre utalással: Banki átutalással történő fizetés esetén akár 48 órát is igénybe vehet a fizetés feldolgozása. Nem kell nekünk elküldeni a fizetési visszaigazolást. Amint megkaptuk a fizetést, azonnal megkapja a megrendelés fizetési visszaigazolását.

PayPal: A PayPal egy elektromos fizetési módszer. Ebben a rendszerben a számla úgy működik mint a hagyományos bankszámla, amely azonban ebben az esetben lehetőséget nyújt az azonnali fizetésre több millió webáruházakban az egész világon. Nyugodtan állíthatjuk az interneten mindenkinek egy bankja van – a PayPal.

CIB adtakezelési tájékoztató
CIB fizetési tájékoztató
CIB Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

ledlampas.hu csapata